Kerst, de leukste tijd van het jaar! Maarrrr… ook de periode van een moeilijke zoektocht naar hét originele kerstcadeau voor je vriend(in), familie of werknemer. Dat is dit jaar niet het geval, want wij helpen je alvast op weg met onze top 5 van hipste kerstcadeaus in 2019!

Emoji Powerbank

Iedereen maakt veelvuldig gebruik van emoji’s in z’n berichten en mailverkeer. Dankzij The Emoji Movie zijn ze nu dan ook hotter dan hot. Met deze Emoji Powerbank scoor je dus dubbel: een handige powerbank en een hilarisch hebbeding.

Source: megagadgets

Speech Bubble

Gedaan met die saaie Lightboxen, vanaf nu ben je pas hip als je een Speech Bubble in huis hebt. Je schrijft er je eigen teksten op of kriebelt er een grappige tekening op. Origineler kan toch niet?

Source: Megadgets.be

 

Mustard Lunchbox

Een ideaal werkgerelateerd kerstcadeau: een hippe lunchbox! Vul de lunchbox eventueel nog op met wat lekkers: chocolaatjes, koekjes, een miniflesje wijn of gin,…
Vanaf nu is de refter the place to be!

Source: ditverzinjeniet.be

Floppy onderzetters

Ga helemaal retro met deze floppy onderzetters als kerstcadeau! De leuke kleurtjes fleuren de salontafel helemaal op en maken elk feestje helemaal af. Maar zelfs zonder feestje zul je het niet kunnen laten om deze onderzetters boven te halen 😊

Source: ditverzinjeniet.be

Bureelkalender Artsen Zonder Grenzen

Een bureelkalender is altijd handig! Deze bureelkalenders zorgen er zelfs voor dat jouw bedrijfsnaam het ganse jaar op iemands bureau staat. En je steunt er ook nog eens Artsen Zonder Grenzen mee! Mooi meegenomen toch?
Ze bestaan in verschillende maandoverzichten en verschillende afbeeldingen. Jij kiest jouw favoriet en enkele dagen later zijn jouw kerstcadeautjes klaar.
Laat kerst maar komen, we zijn er klaar voor!