Kerstkaarten, Nieuwjaarskaarten en Wenskaarten

Hieronder vindt u een overzicht van alle zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten uit onze collectie wenskaarten voor bedrijven. U kunt ook per thema een wenskaart zoeken. Klik op de wenskaart, kerstkaart of nieuwjaarskaart van uw keuze om deze toe te voegen aan uw winkelmandje of om 2 gratis voorbeeldkaarten aan te vragen. Per verkochte kerstkaart gaat € 0,20 naar Artsen Zonder Grenzen.

U kunt uw kerstkaarten ook laten bedrukken met uw persoonlijke tekst en/of het logo van uw bedrijf. Bespaar kostbare tijd: laat onze specialisten uw kerstkaarten verzendklaar maken.

Wij bieden ook kerstkaarten uit vorige collecties tegen voordeelprijzen aan. Bekijk ons aanbod onder het luikje 'op=op'.

Ons designteam is het hele jaar in de weer om een originele collectie zakelijke kerstkaarten samen te stellen. Ze volgen de laatste trends op de voet en selecteren de mooiste papiersoorten. Met deze luxe kerstkaarten zal u zeker scoren bij uw zakenpartners.

Alle kerstkaarten voor bedrijven worden in offset gedrukt. Ze worden ambachtelijk afgewerkt met folie (zilver, goud  of koper) , vernis of zeefdruk. Sommige kerstkaarten worden voorzien van een uitkap waardoor uw logo ook zichtbaar is aan de voorzijde van de kaart. Origineel, niet?

Het is belangrijk dat uw zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten passen bij uw bedrijf. Vandaar bieden we een breed gamma kerstkaarten aan in verschillende stijlen. Kiest u voor een kerstkaart die uw sector weerspiegelt of gaat u voor een trendy kerstkaart in ecolook? Verder kunt u ook opteren om een originele quote uit te sturen aan uw zakenrelaties. Houdt u van warme kersttaferelen of eerder een strakke kerstkaart? U vindt gegarandeerd uw gading in ons uitgebreid aanbod kerstkaarten voor bedrijven. Bedrijven die internationaal actief zijn, kunnen kerstkaarten kiezen met kerst- en nieuwjaarswensen in verschillende talen.

Heeft u al gedacht aan een kalenderkaart? Wij bieden ook een kerstkaart aan met kalender. Op de kalenderkaart wordt uw logo gedrukt. Zo is uw logo het hele jaar door zichtbaar bij uw zakenrelaties!

Alle kerstkaarten zijn bovendien ten voordele van het goede doel Artsen Zonder Grenzen. Toon uw betrokkenheid en maak het verschil.