Design op maat

Spring er uit met een unieke kerstkaart op maat van uw bedrijf

design op maat

Met een luxe kerstkaart volledig op maat zal uw bedrijf dit jaar zeker in de kijker staan bij uw zakenrelaties. Buromac, uw professionele partner in grafisch drukwerk, blinkt uit in verschillende druktechnieken. Denk maar aan foliedruk, pregen en uitkappen. Zelfs laser uitkap is mogelijk.

Gaat u voor een kerstkaart op luxe karton met uw kerstwensen en bedrijfsgegevens in folie gedrukt? We kunnen tot 800 grams papier verwerken en met folie bedrukken. U kunt kiezen uit diverse soorten luxe papier zoals onder andere wit, donkerblauw en zwart papier. Op deze kerstkaarten wordt vooral in folie gedrukt. Door dit ambachtelijke drukproces krijgt de kaart een bijzonder optisch en voelbaar effect. Terug naar de kunst van het drukken, waar kwaliteit en vakkennis samenvloeien in een prachtig resultaat.

Of wat dacht u van een kerstkaart met uw eigen foto’s? Zo kunt u bijvoorbeeld een foto van uw team centraal stellen op de kerstkaart en daarbij een leuke kerstwens plaatsen. Bovendien kunnen de wensen ook in folie gedrukt worden bijvoorbeeld in goudfolie of zilverfolie.

Een originele zakelijke kerstkaart om het nieuwe jaar aan te kondigen, is een kerstkaart met laser uitkap. Deze moderne techniek laat toe om uw kerstwensen heel fijn uit te kappen. Hierdoor krijgt uw kerstkaart instant een extra dimensie. Ook hier zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. U kunt uw bedrijfslogo uit een mooi papier uitkappen. Een gekleurd inlegvel zorgt voor een origineel effect.

U ziet, er zijn talrijke mogelijkheden om de geknipte kerstkaart voor u samen te stellen. Ons design team maakt graag een voorstelling van uw wensen of helpt u graag bij uw keuze in papiersoort, formaat, tekst en afwerkingsopties. Bij Buromac is uw luxe drukwerk in goede handen. Contacteer ons voor een offerte op maat op azg@buromac.be. Onze specialisten helpen u graag verder.

Wenst u toch liever een eenvoudige zakelijke kerstkaart met uw bedrijfsfoto’s? Kies uit onze basismodellen en vul online uw foto’s en tekst in. Wij zorgen voor een proefdruk ter goedkeuring.

Neem ook eens een kijkje bij onze bureaukalenders met eigen foto’s. Op elk kalenderblad kunnen uw eigen foto’s prijken. De kalenders worden voorzien van een voorblad met uw wensen. Op de steun van de kalender drukken wij uw bedrijfsgegevens. Zo zijn deze het hele jaar zichtbaar voor uw zakenrelaties. U kunt alle modellen hier bekijken. Uw foto’s en logo kunt u online opladen.

Met alle kerstkaarten en kalenders op maat steunt u ook Artsen Zonder Grenzen. Kunnen zij dit jaar ook op uw steun rekenen?