Kalenders

Hieronder vindt u ons gamma bureaukalenders 2019. We bieden 2 soorten ...

Hieronder vindt u ons gamma bureaukalenders 2019. We bieden 2 soorten kalenders aan in verschillende stijlen. Enerzijds kunt u kiezen voor een handige kalender met memoveld. Of u kunt kiezen uit een kalender waarbij 3 maanden per kalenderblad getoond worden. 

Bij elke soort kalender kunt u naast het standaard wensblad ook kiezen voor een eigen voorblad. Zo geeft u uw bureaukalender een persoonlijke touch. Wat dacht u bijvoorbeeld van een teamfoto op het voorblad met uw eigen nieuwjaarswensen?

Alle kalenders bestaan uit 6 kalenderbladen die tweezijdig bedrukt zijn met stijlvolle foto's. Elk kalenderblad is voorzien van een stijlvolle foto passend bij de maand zelf. De feestdagen staan aangeduid in kleur. De kalenders zijn afgewerkt met wire-o-binding en hebben een kalendersteun waar we uw bedrijfsgegevens op drukken. Uw bedrijf is zo het hele jaar zichtbaar bij uw relaties.

Bovendien steunt u bij aankoop van deze kalender Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte kalender wordt € 0,20 overgemaakt aan dit goede doel. Op de infopagina staat uw steun aan AZG vermeld.

Wist u dat een bureaukalender het ideale relatiegeschenk is om aan uw zakenrelaties uit te delen op het einde van het jaar? Bovendien blijft uw logo het hele jaar zichtbaar! Handig niet? De kalenders zijn van hoogstaande kwaliteit met een stevige steun van 350g.

Wenst u een kalender volledig op maat met uw eigen bedrijfsfoto’s? U kunt uw kalender volledig naar wens met uw eigen foto’s laten opmaken. Op elk kalenderblad kan uw eigen foto worden gedrukt. Ook het voorblad is aanpasbaar. De kalender bevat 12 foto's en een eigen voorblad. Zo kan u bij uw relaties uitpakken met een origineel geschenk in de stijl van uw bedrijf.

Met de aankoop van een bureaukalender op maat steunt u ook Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte kalender wordt 0,20 € aan het goede doel gestort. Toont u ook uw engagement voor het goede doel dit jaar?