Kalenders 2020 voor bedrijven

Hieronder vindt u ons gamma bureaukalenders 2020. We bieden 2 soorten ...

Hieronder vindt u ons gamma bureaukalenders 2020. We bieden 2 soorten kalenders aan in verschillende stijlen. Enerzijds kunt u kiezen voor een handige kalender met memoveld. Of u kunt kiezen uit een kalender waarbij 3 maanden per kalenderblad getoond worden.

Standaard bureaukalender met een gepersonaliseerd voorblad
Bij elke soort kalender kunt u naast het standaard wensblad ook kiezen voor een eigen voorblad. Zo geeft u uw bureaukalender een persoonlijke touch. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hippe teamfoto op het voorblad met uw eigen nieuwjaarswensen of een leuke foto van één van uw gerealiseerde projecten in het afgelopen jaar?

Alle bureaukalenders bestaan uit 6 kalenderbladen die tweezijdig bedrukt zijn met stijlvolle foto's. Elk kalenderblad is voorzien van een stijlvolle foto passend bij de maand zelf. De feestdagen staan aangeduid in kleur.

Elk kalendertype is uitgewerkt met een verschillende fotoreeks. Voor de types 84.003 en 84.005 is ervoor gekozen om de foto’s specifiek te baseren op een bepaald thema. Zo is de kalender met nummer 84.003 vooral toegespitst op de natuur met elke maand foto’s van bloemen, planten en meren. De bureaukalender 84.005 is dan weer met sfeerbeelden volgens het thema dieren. Voor elk wat wils dus!

Onze kalenders 2020 zijn afgewerkt met wire-o-binding en hebben een kalendersteun waar we uw bedrijfsgegevens op drukken. Uw bedrijf is zo het hele jaar zichtbaar bij uw relaties.  Een kalender kan al besteld worden vanaf een minimumhoeveelheid van 100 stuks.

Bovendien steunt u bij aankoop van deze kalender Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte staankalender wordt 0,20 € overgemaakt aan dit goede doel. Op de infopagina staat uw steun aan AZG vermeld.

Bent u benieuwd wat Artsen zonder Grenzen allemaal kan realiseren met deze giften? Neem dan zeker even een kijkje op de volgende pagina voor meer informatie.

Wist u dat een bureaukalender het ideale relatiegeschenk is om aan uw zakenrelaties uit te delen op het einde van het jaar? Bovendien blijft uw logo het hele jaar zichtbaar! Handig niet? De kalenders 2020 zijn van hoogstaande kwaliteit met een stevige steun van 350g.

Wij kunnen u ook een bijpassende witte envelop voorstellen als u verkiest om uw kalenders te versturen of te bezorgen in een enveloppe (mits meerprijs). Deze envelop heeft een formaat van 22cm x 22cm en wordt voorzien van een zelfklevende strip zodat deze eenvoudig dicht gekleefd kunnen worden.

Wat dacht u van een fotokalender met uw eigen bedrijfsfoto’s?
Wenst u een kalender volledig op maat met uw eigen bedrijfsfoto’s? U kunt uw fotokalender volledig naar wens met uw mooiste foto’s laten opmaken. Op elk kalenderblad kan uw eigen foto worden gedrukt. Ook het voorblad is aanpasbaar.

De fotokalender bevat 12 foto's en een eigen voorblad. Zo kan u bij uw relaties uitpakken met een origineel geschenk in de stijl van uw bedrijf. Niet alleen de foto’s kunnen volledig naar uw smaak gekozen worden, ook de lay-out van de kalender kan aangepast worden.

U kan er bijvoorbeeld voor opteren om een bepaalde datum, die voor uw bedrijf belangrijk is, te accentueren of om de namen van de maanden in verschillende talen te vermelden. Dit kan dus gerust in de voertalen van uw bedrijf.

Hoe gaat het juist in zijn werk?
Besteedt u de opmaak van deze fotokalender liever aan iemand anders uit ? Geen enkel probleem, Buromac is gespecialiseerd in het zetwerk van kerstkaarten en kalenders dus wij doen de opmaak volledig voor u.

Van zodra wij de bestelling hier ontvangen, maken wij een digitale proefdruk op voor u. Deze proefdruk kan nog aangepast worden indien nodig. Van zodra wij uw goedkeuring ontvangen, gaan wij over tot het drukken en het afwerken van de kalender 2020 en klaar is kees! Uw bureaukalender met uw eigen gepersonaliseerde gegevens en eventueel foto’s bij u geleverd. Heel gemakkelijk toch?

Wil u dit jaar gaan voor echt iets anders? Er kan ook geopteerd worden om het voorblad uit te werken met uw logo of uw wensen in foliedruk. Neem voor meer info gerust contact op met onze klantendienst. Zij helpen u graag verder!

Met de aankoop van een bureaukalender op maat steunt u ook Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte kalender wordt 0,20 € aan het goede doel gestort. Toont u ook uw engagement voor het goede doel dit jaar?