Bureaukalenders

Handige bureaukalenders 

U bent op zoek naar een origineel relati...

Handige bureaukalenders 

U bent op zoek naar een origineel relatiegeschenk om uw klanten, zakenpartners of medewerkers voor de goede samenwerking  te bedanken? Ontdek dan snel ons assortiment handige bureaukalenders.

Standaard bureaukalenders

Wij bieden u drie verschillende modellen standaard bureaukalenders voor 2024 aan. Alle bureaukalenders hebben elke maand een andere mooie foto in verschillende thema's en een duidelijk calendarium. Op het dekblad staan nieuwjaarswensen in verschillende talen. Onze kalenders 2024 zijn afgewerkt met wire-o-binding. Op de steun van 350g kunt u uw logo en bedrijfsgegevens laten bedrukken. Zo blijft uw publiciteit het hele jaar door zichtbaar bij uw relaties!

Bij elke soort kalender kunt u naast het standaard wensblad ook kiezen voor een eigen voorblad. Zo geeft u uw bureaukalender een persoonlijke touch. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hippe teamfoto op het voorblad met uw eigen nieuwjaarswensen of een leuke foto van één van uw gerealiseerde projecten in het afgelopen jaar?

U hebt de keuze tussen een kalender met één maand per kalenderblad en een memo en twee modellen bureaukalenders met een voorstelling van de huidige, vorige en volgende maand. Bij de laatste 2 modellen is er op elk kalenderblad ook een kleine ruimte voor uw aantekeningen. Alle feestdagen staan aangeduid in kleur.

Bovendien steunt u AZG met uw aankoop van bureaukalenders. 0,20 € per verkochte bureaukalender wordt aan AZG overgemaakt. Op de infopagina staat uw steun aan AZG vermeld.

Wij kunnen u ook een bijpassende witte envelop voorstellen als u verkiest om uw kalenders te versturen of te bezorgen in een enveloppe (mits meerprijs). Deze envelop heeft een formaat van 22 cm x 22 cm en wordt voorzien van een zelfklevende strip zodat deze eenvoudig dicht gekleefd kunnen worden.

Wat dacht u van een fotokalender met uw eigen bedrijfsfoto’s?
U wilt helemaal uitblinken bij uw klanten en zakenpartners? Kies dan voor een kalender met eigen foto's en 100 % gepersonaliseerd! Ook onze 3 standaardkalenders kunnen met eigen foto's besteld worden. Ook het voorblad en de layout is aanpasbaar.

Hoe gaat het juist in zijn werk?
Besteedt u de opmaak van uw fotokalender liever aan iemand anders uit ? Geen enkel probleem, Buromac is gespecialiseerd in het zetwerk van kerstkaarten en kalenders dus wij doen graag de opmaak volledig voor u.

Van zodra wij de bestelling hier ontvangen, maken wij een digitale proefdruk op voor u. Deze proefdruk kan nog aangepast worden indien nodig. Van zodra wij uw goedkeuring ontvangen, gaan wij over tot het drukken en het afwerken van de kalender 2024 en klaar is kees! Uw bureaukalender met uw eigen gepersonaliseerde gegevens en eventueel foto’s bij u geleverd. Heel gemakkelijk toch?

Wilt u dit jaar gaan voor iets helemaal anders? Er kan ook geopteerd worden om het voorblad uit te werken met uw logo of uw wensen in foliedruk. Neem voor meer info gerust contact op met onze klantendienst. Zij helpen u graag verder!