Over ons

Zakelijke kerstkaarten produceren, onze specialiteit

Al meer dan 60 jaar is uitgeverij Buromac gespecialiseerd in het produceren van zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Van ontwerp tot druk, alles gebeurt in eigen huis. Daarmee is Buromac de ideale partner voor uw wenskaarten
De kerstcollectie wordt met de grootste zorg samengesteld. Ons designteam volgt de laatste trends op de voet en bezoekt talrijke beurzen in buiten- en binnenland. Enkel de mooiste papiersoorten van hoogstaande kwaliteit worden gebruikt voor de kerstkaarten. Als grafische uitgeverij en marktleider in Europa, zorgen we jaarlijks voor een stijlvolle en moderne collectie kerstkaarten voor bedrijven. Dit aanbod kerstkaarten 2024 zal u zeker bekoren. Op Tadaaz.be bieden we kerstkaarten voor particulieren en 100% personaliseerbare kerstkaarten voor bedrijven aan. 

In deze collectie nieuwjaarskaarten 2024 vindt u de mooiste zakelijke kerstkaarten terug die op de markt beschikbaar zijn en bovendien aan heel aantrekkelijke prijzen. Bij het tot stand komen van de kerst en nieuwjaarskaarten 2024 is het hele Buromac-team betrokken. Van de designers tot de productie afdeling en van de administratie tot de sales. Binnen elke afdeling is premium kwaliteit voor zowel de producten als de service heel belangrijk.

De kerstkaarten krijgen een luxe afwerking met onder andere goud- en zilverfolie, preeg en zelfs laser uitkap. Ons machinepark beschikt over de meest moderne apparatuur om de kerstkaarten te drukken. Foliedruk is onze specialiteit. Bedrijven kunnen via foliedruk.be onze talrijke drukmogelijkheden ontdekken. Een team van ervaren specialisten zorgt voor een professionele afwerking van uw kerstkaart voor uw bedrijf.

Om deze luxe kerstkaarten nog meer inhoud te geven, is Buromac meer dan 10 jaar geleden een samenwerking met Artsen Zonder Grenzen aangegaan. Ondertussen is Buromac corporate partner van Artsen Zonder Grenzen en werd dankzij de steun van talrijke bedrijven al meer dan 1.106.160 € overgemaakt!
Met deze humanitaire samenwerking kunt met de aankoop van zakelijke kerstkaarten uw sociaal engagement uitdragen. Een mooi gebaar om op die manier het goede doel te steunen.

Naast kerstkaarten, bieden we ook bureaukalenders aan. De kalenders bevatten 6 pagina’s die tweezijdig bedrukt zijn met stijlvolle foto’s. Uw logo en bedrijfsgegevens worden op de steun van de kalender gedrukt. Zo blijft uw bedrijf het hele jaar door in de kijker bij uw zakenrelaties. Een ideaal relatiegeschenk voor het einde van het jaar. Een kalender op maat laten maken met uw eigen foto’s is ook mogelijk.

Buromac evolueert mee met de digitale evolutie en biedt sinds enkele jaren ook e-cards aan. Naast uw papieren wenskaarten, kunt u uw virtuele wensen aan uw zakenpartners sturen. De e-cards zijn met professionele animaties voorgesteld. Wij voegen uw logo en bedrijfsgegevens aan het eindbeeld van de e-card toe.

Met deze producten steunt u uiteraard ook Artsen Zonder Grenzen. Kunnen zij dit jaar ook op uw steun rekenen?