Design op maat - uw eigen ontwerp volledig op maat

Maak zelf online uw kerstwensen op maat van uw bedrijf met tadaaz.be

Maak online kerstkaarten, kalenders en relatiegeschenken op tadaaz.be, een ander online merk van Buromac.

Kies uit honderden ontwerpen, voeg eigen foto's, tekst en logo toe en verras uw klanten met originele kerstwensen.

U kunt ook uw logo of kerstwensen in folie laten bedrukken. Wij werken voornamelijk met de standaard foliekleuren goud, zilver en koper voor de kerstkaarten op maat.

Ontdek snel ons aanbod op tadaaz.be

Uw voordelen: 

  • Snel en eenvoudig online bewerken
  • Bestel een gratis proefdruk** met code AZG23PR
  • Ten voordele van Artsen Zonder Grenzen
  • Indien gewenst : rechtstreeks bezorgd aan uw contacten
  • 100% tevreden of gratis herdruk

Tadaazkerstkaart met eigen bedrijfsfoto's

Bestel voor 30/10/23 en ontvang 10% korting* met de code EARLYBIRD23.

Vragen of offerte?

  • ma-vr 9u-12u30 & 13u-15u30
  • tel. +32 (0)50 407 910 | whatsapp +32 (0)479 05 309
  • mail zakelijk@tadaaz.be
De Algemene Voorwaarden van Tadaaz vindt u op Tadaaz.be. * Korting geldig t.e.m. 29/10/23 op het assortiment zakelijke kerstkaarten, zakelijke kalenders en eigen ontwerp. Niet cumuleerbaar met andere acties. ** Code geldig t.e.m. 29/10/23 op het assortiment zakelijke kerstkaarten en eigen ontwerp kaarten. Maximum 2 proefdrukken per klant. Niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Wij maken uw kerstwensen op maat van uw bedrijf

Een kerstkaart exclusief ontworpen voor uw bedrijf

Wilt u liever niet zelf online uw kerstkaart op maat creëren en verkiest u dat wij de volledige opmaak voor u doen?  Contacteer ons via azg@buromac.be, dan bekijken we samen de mogelijkheden. We helpen u graag bij uw keuze in papiersoort, formaat, tekst en afwerkingsopties.. Wij hebben reeds meer dan 60 jaar ervaring in de grafische sector waardoor wij u met raad en daad kunnen bijstaan voor het ontwerpen van uw eigen kerstkaarten. Wij bieden tal van druktechnieken aan zoals foliedruk, preeg, laseruitkap of letterpress, 

Een kalender volledig op maat met uw foto’s
Neem ook eens een kijkje bij onze bureaukalenders met eigen foto’s. Op elk kalenderblad kunnen uw eigen foto’s schitteren. De kalenders worden voorzien van een voorblad met uw wensen. Op de steun van de kalender drukken wij uw bedrijfsgegevens. Zo zijn deze het hele jaar zichtbaar voor uw zakenrelaties. U kunt alle modellen hier bekijken. Uw foto’s en logo kunt u online opladen.

Met alle kerstkaarten en kalenders op maat steunt u ook Artsen Zonder Grenzen. Kunnen zij dit jaar ook op uw steun rekenen?