Design op maat - uw eigen ontwerp volledig op maat

Spring er uit met een unieke kerstkaart op maat van uw bedrijf

kerstkaarten met uw eigen bedrijfsfoto's

Met een luxe kerstkaart volledig op maat zal uw bedrijf dit jaar zeker in de kijker staan bij uw zakenrelaties. Buromac, uw professionele partner in grafisch drukwerk, blinkt uit in verschillende druktechnieken. Denk maar aan foliedruk, pregen en uitkappen. Zelfs laser uitkap is mogelijk.

Wij hebben reeds meer dan 60 jaar ervaring in de grafische sector waardoor wij u met raad en daad kunnen bijstaan voor het ontwerpen van uw eigen kerstkaarten. Wij proberen onze druktechnieken jaarlijks te vernieuwen en kunnen sinds 2019 ook kaarten aanbieden met letterpress of typo. Via deze druktechniek kan er inkt ingedrukt worden op een zwaarder grammage van papier. Hierdoor ontstaat er een licht reliëf in de kaart.

Kies dit jaar voor een originele kerstkaart met uw logo in folie
Gaat u voor een kerstkaart op luxe karton met uw kerstwensen en bedrijfsgegevens in folie gedrukt? We kunnen tot 800 grams papier verwerken en met folie bedrukken. U kunt kiezen uit diverse soorten luxe papier zoals onder andere wit, donkerblauw en zwart papier.

Op deze kerstkaarten wordt vooral in folie gedrukt. Door dit ambachtelijke drukproces krijgt de kaart een bijzonder optisch en voelbaar effect. Terug naar de kunst van het drukken, waar kwaliteit en vakkennis samenvloeien in een prachtig resultaat.

Wij werken voornamelijk met de standaard foliekleuren goud, zilver, brons, koper voor de kerstkaarten op maat, maar contacteer zeker onze klantendienst als u geïnteresseerd bent in een ander foliekleur.

Een gepersonaliseerde kerstkaart met uw eigen foto’s en wensen in folie
Of wat dacht u van een kerstkaart met uw eigen foto’s? Zo kunt u bijvoorbeeld een foto van uw team centraal stellen op de kerstkaart en daarbij een leuke kerstwens plaatsen. Bovendien kunnen de wensen ook in folie gedrukt worden bijvoorbeeld in goudfolie of zilverfolie.

Ga voor een zakelijke kerstkaart met uw logo gelaserd
Een originele zakelijke kerstkaart om het nieuwe jaar aan te kondigen, is een kerstkaart met laser uitkap. Deze moderne techniek laat toe om uw kerstwensen heel fijn uit te kappen. Hierdoor krijgt uw kerstkaart instant een extra dimensie. Ook hier zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. U kunt uw bedrijfslogo uit een mooi papier uitkappen. Een gekleurd inlegvel zorgt voor een origineel effect.

U ziet, er zijn talrijke mogelijkheden om de geknipte kerstkaart voor u samen te stellen. Stuur ons uw eigen ontwerp en ons design team maakt graag een voorstelling van uw wensen of helpt u graag bij uw keuze in papiersoort, formaat, tekst en afwerkingsopties.

Bij Buromac is uw luxe drukwerk in goede handen. Contacteer ons voor een offerte op maat op azg@buromac.be. Onze specialisten helpen u graag verder.

Kies voor één van onze kerstkaarten met uw eigen foto’s uit de basiscollectie
Wenst u toch liever eerder een zakelijke kerstkaart met uw bedrijfsfoto’s uit onze standaard collectie? Kies uit onze basismodellen en vul online uw foto’s en tekst in. Wij maken voor u een eerste ontwerp op en sturen u deze proefdruk ter goedkeuring.

Een kalender volledig op maat met uw foto’s
Neem ook eens een kijkje bij onze bureaukalenders met eigen foto’s. Op elk kalenderblad kunnen uw eigen foto’s prijken. De kalenders worden voorzien van een voorblad met uw wensen. Op de steun van de kalender drukken wij uw bedrijfsgegevens. Zo zijn deze het hele jaar zichtbaar voor uw zakenrelaties. U kunt alle modellen hier bekijken. Uw foto’s en logo kunt u online opladen.

Met alle kerstkaarten en kalenders op maat steunt u ook Artsen Zonder Grenzen. Kunnen zij dit jaar ook op uw steun rekenen?