Relatiegeschenken voor bedrijven

Handige bureaukalenders en originele fotogeschenken

U bent op zoek naa...

Handige bureaukalenders en originele fotogeschenken

U bent op zoek naar een origineel relatiegeschenk om uw klanten, zakenpartners of medewerkers voor de goede samenwerking  te bedanken? Ontdek dan snel ons assortiment handige bureaukalenders en gepersonaliseerde fotogeschenken.

Standaard bureaukalenders

Wij bieden u drie verschillende modellen standaard bureaukalenders voor 2022 aan. Alle bureaukalenders hebben elke maand een andere mooie foto in verschillende thema's en een duidelijk calendarium. Op het dekblad staan nieuwjaarswensen in verschillende talen. Onze kalenders 2021 zijn afgewerkt met wire-o-binding. Op de steun van 350g kunt u uw logo en bedrijfsgegevens laten bedrukken. Zo blijft uw publiciteit het hele jaar door zichtbaar bij uw relaties!

Bij elke soort kalender kunt u naast het standaard wensblad ook kiezen voor een eigen voorblad. Zo geeft u uw bureaukalender een persoonlijke touch. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hippe teamfoto op het voorblad met uw eigen nieuwjaarswensen of een leuke foto van één van uw gerealiseerde projecten in het afgelopen jaar?

U hebt de keuze tussen een kalender met één maand per kalenderblad en een memo en twee modellen van bureaukalenders met een voorstelling van de huidige, vorige en volgende maand. Nieuw voor 2022 is onze kalender met calendarium van de huidige en de volgende maand en een kleine ruimte voor uw aantekeningen. Alle feestdagen staan aangeduid in kleur.

Bovendien steunt u AZG met uw aankoop van bureaukalenders. 0,20 € per verkochte bureaukalender wordt aan AZG overgemaakt. Op de infopagina staat uw steun aan AZG vermeld.

Wij kunnen u ook een bijpassende witte envelop voorstellen als u verkiest om uw kalenders te versturen of te bezorgen in een enveloppe (mits meerprijs). Deze envelop heeft een formaat van 22 cm x 22 cm en wordt voorzien van een zelfklevende strip zodat deze eenvoudig dicht gekleefd kunnen worden.

Wat dacht u van een fotokalender met uw eigen bedrijfsfoto’s?
U wilt helemaal uitblinken bij uw klanten en zakenpartners? Kies dan voor een kalender met eigen foto's en 100 % gepersonaliseerd! Ook onze 4 standaardkalenders kunnen met eigen foto's besteld worden. Ook het voorblad en de layout is aanpasbaar.

Nieuw dit jaar is de exclusieve bureaukalender met houten steun. Hierbij is de opdruk van uw logo en de bedrijfsgegevens op elke kalenderpagina inbegrepen. U kunt er ook voor kiezen om een houten balpen met uw logo bedrijfsgegevens mee te leveren. Prijs voor de balpen op aanvraag. 

Hoe gaat het juist in zijn werk?
Besteedt u de opmaak van deze fotokalender liever aan iemand anders uit ? Geen enkel probleem, Buromac is gespecialiseerd in het zetwerk van kerstkaarten en kalenders dus wij doen de opmaak volledig voor u.

Van zodra wij de bestelling hier ontvangen, maken wij een digitale proefdruk op voor u. Deze proefdruk kan nog aangepast worden indien nodig. Van zodra wij uw goedkeuring ontvangen, gaan wij over tot het drukken en het afwerken van de kalender 2021 en klaar is kees! Uw bureaukalender met uw eigen gepersonaliseerde gegevens en eventueel foto’s bij u geleverd. Heel gemakkelijk toch?

Wilt u dit jaar gaan voor echt iets anders? Er kan ook geopteerd worden om het voorblad uit te werken met uw logo of uw wensen in foliedruk. Neem voor meer info gerust contact op met onze klantendienst. Zij helpen u graag verder!

NIEUW : Gepersonaliseerde fotogeschenken

Verras uw klanten en/of personeel met onze originele gepersonaliseerde fotogeschenken en steun bovendien Artsen Zonder Grenzen.

Wat vindt u van een gepersonaliseerde mok met uw logo, bedrijfsgegevens of met uw teamfoto? Voeg eventueel een leuke spreuk of slogan toe die bij elke slok opvrolijkt.

Een ander handig relatiegeschenk is onze gepersonaliseerde brooddoos. Ideaal als geschenk voor uw werknemers met een foto van het volledige team of gewoon met het logo van uw bedrijf.

Wilt u uw klanten of werknemers helemaal verwennen, verras hen dan met een origineel en lekker nieuwjaarsgeschenk, nl. onze gepersonaliseerde koekendoos, gevuld met Jules Destrooper koeken. U kunt het deksel van de blikken doos met uw logo of met een leuke teamfoto laten bedrukken. Succes gegarandeerd!

Of wat dacht u van een handige aluminium drinkfles, voorzien van uw logo en/of publiciteit? Uw zakenpartners of medewerkers zullen deze zeker appreciëren om hun dranken op de juiste temperatuur te houden.

Een ander heel praktisch product is het gepersonaliseerd dienblad. Ideaal om de koffie of andere dranken te serveren bij uw klanten; het presenteert in elk geval heel mooi in uw vergaderzaal.