Zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten voor bedrijven

Hieronder vindt u alle zakelijke kerstkaarten 2024 en nieuwjaarsk...

Hieronder vindt u alle zakelijke kerstkaarten 2024 en nieuwjaarskaarten uit onze collectie kerstkaarten voor bedrijven. U kunt ook per thema een wenskaart zoeken.

Klik op de wenskaart, kerstkaart of nieuwjaarskaart van uw keuze. Voeg deze kaart toe aan uw winkelmandje om te bestellen of vraag gerust eerst 2 gratis voorbeeldkaarten aan om de kaart eens in het echt te kunnen zien.

Bovendien gaat er per verkochte wenskaart € 0,20 naar Artsen Zonder Grenzen.

Op zoek naar originele kerstkaarten?

Ons designteam is het hele jaar in de weer om een originele collectie zakelijke kerstkaarten samen te stellen. Ze volgen de laatste trends op de voet en selecteren de mooiste papiersoorten zoals zwart, donkerblauw en rood papier. Met deze trendy nieuwjaarskaarten zal u zeker scoren bij uw zakenpartners.

Alle kerstkaarten voor bedrijven worden ambachtelijk afgewerkt met foliedruk zoals zilverfolie, goudfolie, koperfolie of rosé gold folie. Enkele wenskaarten worden met zeefdruk en laser uitkap afgewerkt. Dit geeft de kaarten een extra dimensie.

Sommige kaarten worden ook voorzien van een uitkap waardoor het bedrijfslogo ook zichtbaar is aan de voorzijde van de kaart. Origineel, niet?

Het is belangrijk dat uw zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten passen bij uw bedrijf. Vandaar bieden we een breed gamma wenskaarten aan in verschillende stijlen. Kiest u voor een nieuwjaarskaart die uw sector weerspiegelt of gaat u voor een trendy kerstkaart in ecolook? Verder kunt u ook opteren om een originele quote uit te sturen aan uw zakenrelaties.

Of u nu houdt van warme kersttaferelen of eerder een strakke nieuwjaarskaart? U vindt gegarandeerd uw gading in ons uitgebreid aanbod wenskaarten voor bedrijven. Bedrijven die internationaal actief zijn, kunnen kaarten kiezen met kerst- en nieuwjaarswensen in verschillende talen voor hun zakelijke relaties.

Wij bieden ook kerstkaarten uit vorige collecties tegen voordeelprijzen aan. Bekijk ons aanbod onder de filter 'op=op'. Deze kerstkaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

U kunt uw nieuwjaarskaarten voor het nieuwe jaar blanco bestellen of laten bedrukken met uw eigen tekst en/of het logo van uw bedrijf. Bespaar kostbare tijd: laat onze specialisten uw kerstkaarten verzendklaar maken. Neem gerust contact op met onze klantendienst voor meer informatie.

Kerstkaarten met uw eigen bedrijfsfoto's

Bent u eerder op zoek naar een originele kerst- of nieuwjaarskaart voor 2024 met uw bedrijfsfoto's en een gepersonaliseerde tekst van uw team?  Neem dan snel een kijkje bij design op maat. Wilt u zelf graag online uw kerstkaart op maat ontwerpen of personaliseren? Bij tadaaz.be, ons ander online merk, hebt u de keuze uit honderden ontwerpen die u naar wens kan aanpassen. 

Verkiest u dat wij een exclusieve kerstkaart voor u ontwerpen en u helpen bij de papierkeuze, het formaat, de kleuren en de afwerkingsopties? Contacteer ons op azg@buromac.be, we bekijken graag samen de mogelijkheden. 

Wenskaarten ten voordele van het goede doel

Alle wenskaarten zijn bovendien ten voordele van het goede doel Artsen Zonder Grenzen. Toon uw betrokkenheid en maak het verschil. Er wordt per verkochte kerstkaart en bureaukalender € 0,20 gestort aan Artsen Zonder Grenzen. Hierdoor hebben wij al heel wat mooie schenkingen kunnen doen doorheen de jaren. Dankzij uw steun werd er in de afgelopen jaren reeds meer dan € 1.106.160 geschonken.

Bent u ook op zoek naar een nieuwjaarskaart voor vrienden en familie? Bij ons ander online merk tadaaz.be kunt u persoonlijke kerstkaarten voor eigen gebruik bestellen.