Kalenders 2018

Hieronder vindt u ons gamma bureaukalenders 2018. De kalender 84.101 toont de huidige maand met memoveld, de kalenders 84.102, 84.103 en 84.105 tonen 3 maanden per kalenderblad.

Alle kalenders bestaan uit 6 kalenderbladen die tweezijdig bedrukt zijn met mooie foto's. De kalenders zijn afgewerkt met wire-o-binding en hebben een kalendersteun waar u uw bedrijfsgegevens op kunt laten bedrukken. Uw bedrijf is zo het hele jaar zichtbaar bij uw relaties.

Bovendien steunt u bij aankoop van deze kalender Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte kalender wordt € 0,20 overgemaakt aan dit goede doel. Het voorblad vermeldt uw steun aan AZG.

Klik op de kalender om deze toe te voegen aan uw winkelmandje.

Wist u dat een bureaukalender het ideale relatiegeschenk is om aan uw zakenrelaties uit te delen op het einde van het jaar? Bovendien blijft uw logo het hele jaar zichtbaar! Handig niet? De kalenders zijn van hoogstaande kwaliteit met een stevige steun van 350g. We bieden 4 kalenders aan in verschillende stijlen. Elk kalenderblad is voorzien van een stijlvolle foto passend bij de maand zelf.
Het is belangrijk dat het calendarium op de kalender goed leesbaar is. De feestdagen worden ook gemerkt in kleur. We bieden kalenders aan met memoveld en kalenders waarbij 3 maanden worden getoond.

Wilt u een kalender op maat? U kunt uw kalender volledig naar wens laten opmaken. Op elk kalenderblad kan uw eigen foto worden gedrukt. Ook het voorblad is aanpasbaar. Zo kan u bij uw relaties uitpakken met een origineel geschenk.

Met de aankoop van een bureaukalender steunt u bovendien Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte kalender wordt 0,20 € aan het goede doel gestort. Toont u ook uw engagement voor het goede doel dit jaar?