Kerst, volgens een heleboel mensen dé mooiste tijd van het jaar! Denk maar aan heerlijk eten, gezellig samenzijn, open haard, kaarsjes, kerstboom, cadeautjes en natuurlijk  kerstkaarten!  Want iemand een mooie kerst wensen is toch wel het leukste met een echte kerstkaart. Maar welke kerstkaart moet je dit jaar versturen? Er is namelijk zoveel keus.. Daarom hebben we hieronder de 3 leuke trends om je alvast wat inspiratie te geven:

Kerstkaarten met bedrijfslogo.

Een hele persoonlijke kerstkaart is een kerstkaart met logo. Het kaartje heeft de uitstraling van een stijlvolle zakelijke kerstkaart, maar is persoonlijk gemaakt door het logo van je bedrijf en de persoonlijke kerstgroet. Het leuke aan kerstkaarten met bedrijfslogo is dat je eindeloos kan combineren. Denk maar aan logo in kleur of niet, tekst in kleur, standaard teksten of misschien wel een eigen tekst. Kortom een kaart met een stijlvolle, zakelijke en toch ook persoonlijke uitstraling!

LOGOKAART

 

Kalenderkaarten

 

Helemaal leuk, onze kalenderkaarten. Ze zijn niet alleen leuk en origineel om te zien, maar ook nog eens super handig. Zo kan je in 1 oogopslag zien op welke dag bijvoorbeeld 13 augustus valt, maar je kan er eventueel ook belangrijke datums op aanduiden voor komend jaar. En met deze handige kalenderkaart sta je niet alleen in de kerstperiode in de kijker.. maar zelfs in heel 2017!

846120

 

Eco kerstkaarten.

 

Heel populair en geliefd zijn onze eco kerstkaarten.  Deze kerstkaarten vallen direct op en hebben toch een hele modieuze, zachte en stijlvolle uitstraling. Echt een kaart die helemaal past bij de tijd van nu. Want door de verschillende modellen en leuke opvallende lettertypes is er voor ieder bedrijf wel wat wils te vinden.

KRAFTKAART

Dus welke kerstkaart kies jij?