De kerstperiode is een tijd van warmte en gezelligheid. Veel bedrijven tonen ook hun betrokkenheid en kiezen voor kerstkaarten voor goede doelen. Maak uw keuze uit ons aanbod kerstkaarten voor Artsen Zonder Grenzen.

De Artsen Zonder Grenzen verlenen hulp aan volkeren in nood, aan slachtoffers van oorlogssituaties, zonder enig onderscheid van ras, godsdienst, filosofie of politiek… (Uittreksel uit het Handvest van Artsen Zonder Grenzen).

Per verkochte kerstkaart ten voordele van AZG wordt € 0,20 aan dit goede doel overgemaakt. Dankzij de steun van talrijke bedrijven heeft Buromac over de jaren heen al meer dan € 815.000 aan dit goede doel geschonken! Uw bedrijf helpt toch ook mee?

Naast ons assortiment traditionele kerstkaarten, kunt u ook een digitale kerstkaart voor het goede doel aan uw klanten sturen. We bieden een reeks e-cards met professionele animatie die gebaseerd zijn op het ontwerp van een traditionele kerstkaart.
Hoe meer traditionele kerstkaarten u koopt, hoe groter uw voordeel. Vanaf 250 standaardkerstkaarten ontvangt u een gunstiger tarief voor uw e-card.
Met deze digitale kerstkaarten steunt u bovendien het goede doel Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte e-card wordt € 50 aan AZG overgemaakt. Bekijk de e-cards.
Een digitale kerstkaart op maat van uw bedrijf? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook de e-cards op maat zijn ten voordele van het goede doel.

U kunt ook kiezen voor een bureaukalender. Daarmee staat uw bedrijf het hele jaar door in de kijker bij uw zakenrelaties. Het voorblad van de kalender vermeldt uw steun aan Artsen Zonder Grenzen.
Bekijk ook zeker de optie om een kalender volledig aangepast aan uw huisstijl te laten maken. Ons professioneel team helpt u graag verder via azg@buromac.be of tijdens de kantooruren op tel. +32/50 40 48 30.