Buromac stelt een uitgebreid assortiment stijlvolle zakelijke kerstkaarten voor. Als grafische uitgeverij heeft Buromac al meer dan 50 jaar ervaring in het maken van originele kerstkaarten. De zakelijke kerstkaarten 2016 zijn van hoogstaande kwaliteit en luxueus afgewerkt met onder andere folie, vernis of preeg. De luxe kerstkaarten worden geleverd met bijpassende witte zelfklevende enveloppen.

U kunt uw zakelijke kerstkaart volgens uw eigen smaak kiezen. U kunt opteren om de kleuren van uw huisstijl terug te laten komen in uw kerstkaarten. U kunt ook kiezen voor kerstkaarten met logo. Deze kaart met logo is voorzien van een venster op de voorzijde waardoor het logo dus zichtbaar blijft.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om de kerstkaarten te laten bedrukken met de gegevens van uw bedrijf en/of uw logo. U kunt uw zakelijke wenskaarten een extra dimensie geven door uw bedrijfsnaam of logo in folie  te laten drukken (prijs op vraag).

Vraag gratis twee stalen aan van uw favoriete kerstkaart en laat u overtuigen door onze kwaliteit. U kunt via onze website ook een prijsaanvraag doen. Aarzel niet ons te contacteren voor een speciale prijs voor grote hoeveelheden kerstkaarten.

Naast ons assortiment traditionele kerstkaarten, kunt u ook digitale kerstkaarten sturen. Combineer uw kaart met een digitale kerstkaart! We bieden een reeks e-cards met professionele animatie die gebaseerd zijn op het ontwerp van een traditionele kerstkaart. Hoe meer kaarten u koopt, hoe groter uw voordeel. Vanaf 250 standaard kerstkaarten ontvangt u een gunstiger tarief voor uw e-card. Met deze digitale kerstkaarten steunt u bovendien het goede doel Artsen Zonder Grenzen. Per verkochte e-card wordt € 50 aan AZG overgemaakt. Bekijk de e-cards.

Een digitale kerstkaart op maat van uw bedrijf? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.