Zoekt u elk jaar weer een unieke kaart om uw warme kerstgroeten over te brengen aan uw zakelijke relaties? Kies dan dit jaar voor een kerstkaart met foliedruk en voeg een extra sprankeltje aan uw kerstwensen toe.

Kies voor luxe kerstkaarten met foliedruk

Stijlvolle groene kerstkaart met gouden rendier

Ambachtelijke druktechniek

Foliedruk is een ambachtelijk drukproces, dat een grote toewijding en vakkennis vraagt. Buromac kan steunen op een jarenlange ervaring met deze techniek en weet dan ook bijzonder mooie kaarten te creëren.

Om een foliedruk uit te voeren wordt op basis van een uniek ontwerp eerst een ‘stempel’ in magnesium aangemaakt. De foliedrukker brengt de stempel aan op de machine en deze wordt ingesteld op de juiste positie .

Vervolgens worden de kaarten in de machine gelegd en wordt de folie bevestigd tussen de kaarten en de stempel. De machine drukt het papier dan tegen de folie en de stempel. Door de hoge druk en warmte wordt de folie op het papier overgebracht. Het resultaat is een mooi glanzend laagje op het papier!

Spectaculaire effecten

Foliedruk bestaat in allerlei soorten en kleuren. Feestelijk goud, elegant zilver of schitterend rood: het is allemaal mogelijk en het effect is telkens weer anders.

Bij de kerstkaart hieronder werd gekozen voor gouden confetti en een feestelijke kerstgroet in goudfolie. De groene boompjes in waterverf in combinatie met de ambachtelijke goudfolie geven de kaart een unieke artisanale uitstraling. Deze kaart met zijn gouden accenten ademt één en al kerstsfeer uit!

Zakelijke kerstkaart 848.018

Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze kerstkaart en of deze wel past bij de huisstijl van uw bedrijf? Vraag dan gerust een gratis proefdruk aan online. Wij bezorgen u dan een model van dit kerstkaartje zo snel mogelijk per post.

Benieuwd hoe een zakelijke kerstkaart met foliedruk tot stand komt? Neem dan zeker even een kijkje naar onze andere blog omtrent foliedruk.

Zakelijke kerstkaarten voor Artsen zonder Grenzen

Wij hebben reeds een jarenlange samenwerking met Artsen zonder Grenzen voor de verkoop van zakelijke kerstkaarten en kalenders voor bedrijven. Er wordt voor de verkoop van elke kerstkaart en elke bureaukalender €0,20 gestort aan Artsen zonder Grenzen.

Dankzij de verkoop van zakelijke kerstkaarten voor bedrijven heeft Buromac doorheen de jaren al meer dan €1.000.000 kunnen schenken aan het goede doel. Artsen zonder Grenzen heeft door deze giften al mooie projecten kunnen realiseren en medische hulp kunnen bieden in crisisgebieden.

Gepersonaliseerde kerstkaart met foliedruk

Het is ook zeker mogelijk om een gepersonaliseerde kerstkaart voor uw bedrijf met foliedruk te bestellen. U kan bijvoorbeeld werken met een eigen foto van uw bedrijf of het team en ervoor kiezen om de wensen in goudfolie op de kaart toe te laten voegen.

Heeft u een idee hieromtrent of wenst u wat meer informatie omtrent de mogelijkheden in foliedruk? Neem dan zeker even contact op met onze klantendienst. Wij helpen u graag verder!

Veel succes in uw zoektocht naar de perfecte kerstkaart en wij wensen u en uw team alvast fijne feestdagen!

Exclusieve kerstkaarten van Atelier Maurice

Bent u op zoek naar exclusieve en unieke kerstkaarten volledig in foliedruk? Neem dan zeker een kijkje op onze luxe website Atelier Maurice. Onder dit merk stellen wij u prachtige kaarten voor in luxueuze extra dikke papiersoorten, afgewerkt met de meest hoogwaardige technieken. Dit ambachtelijk drukwerk laat zeker een blijvende indruk na!