Bent u nog op zoek naar een leuke kerstkaart? Een mooie kerstkaart met een warme boodschap blijft van onschatbare waarde om een goede indruk van uw bedrijf mee te geven. U wil natuurlijk tonen aan uw klanten en zakelijke relaties, dat u helemaal mee bent met de laatste trends. Graag zetten wij de trends van dit jaar voor de kerstkaarten even op een rijtje voor u,  zo lukt het zeker om de perfecte kaart uit te kiezen.

Trend gespot: aquarel prints

Aquarel prints of tekeningen in waterverf zijn helemaal hot dit jaar. U vindt ze al terug op huwelijksuitnodigingen en geboortekaartjes, maar ook in de kerstcollectie zet deze trend zich verder. Kerstboompjes in aquarel zijn heel bijzonder door de mooie groene kleuren en de penseelstreken geven de kaart een ambachtelijke look. Ook vlekken in waterverf zijn heel bijzonder en geven een mooi contrast met een opdruk in goudfolie.

Zakelijke kerstkaart 848.082

Strak en modern met geometrische motieven

De geometrische motieven doen het ook bijzonder goed in 2018 en deze trend wordt zeker verder gezet in 2019. U vindt ze zowel als achtergrond als in de vorm van een dier. Voor kerst kan deze stijl dus heel goed toegepast worden op een rendier. Een zakelijke kerstkaart met een geometrisch motief geeft een heel strak en vernieuwend effect.

Zakelijke kerstkaart 848.010

Kerst sparkles in 2019

Kerst schittert nog een beetje meer met een kerstkaart met foliedruk. Het aanbod aan kaarten met een glanzende folie blijft groeien, want deze trend is een blijver! U kan kiezen voor kaarten met folie in goud, zilver, koper of rood. Het glanzende laagje geeft een extra luxueuze touch aan de kaarten. Met een kaart met folie springt u er zeker uit!

Wij bieden ook zakelijke kerstkaarten aan met foliedruk met structuur. Hierdoor is er een lichte structuur zichtbaar in de folie zelf en wordt de nadruk nog iets meer gelegd op de luxe afwerking van de kaart.

Zakelijke kerstkaart 848.061

Stijlvol marmer

Na enkele jaren van afwezigheid is marmer weer helemaal terug. U ziet het in interieurtrends, op papierwaren en ook in de kerstcollectie van Buromac! Combineer een achtergrond in marmer met een kerstwens in goudfolie en u hebt deze trend helemaal beet.

Zakelijke kerstkaart 848.094

Beestige quotes

Inspirerende quotes komen overal terug op social media en ook een lightbox met een toffe quote is helemaal in. Buromac combineert deze trend met een grappige dierenfoto voor een scheutje humor. Zo blijft uw kerstboodschap zeker hangen!

Zakelijke kerstkaart 848.044

Klassiek maar nog steeds populair: kerstkaarten met uw eigen logo

In de trends voor kerstkaarten voor bedrijven blijven de kerstkaarten met een uitkap voor het bedrijfslogo nog steeds populair. De kaart zelf is voorzien van een uitkap waardoor uw logo, die op het inlegvel van de kaart gedrukt wordt, zichtbaar is. Daardoor wordt uw logo op deze manier mooi in de kijker gezet bij uw contacten! Naast uw logo is er nog voldoende ruimte om een eigen tekst of uw eigen wensen te laten drukken of te noteren.

Daarenboven steunt u bij de aankoop van uw kerstkaarten een goed doel. Er wordt voor elke verkochte kerstkaart en kalender €0,20 gestort aan Artsen zonder Grenzen.

Hopelijk hebben wij u door dit artikel een goed idee kunnen geven van de trends in de kerstkaarten voor dit jaar en hebben wij u zo wat kunnen helpen in het maken van uw keuze in het ruime aanbod van zakelijke kerstkaarten.

Wij wensen u veel succes in uw zoektocht naar de mooiste kerstkaart en wensen u en uw ganse team fijne feestdagen!