De kerstperiode staat weer bijna voor de deur, dus wordt het stilaan tijd om een mooie kerstkaart voor jouw bedrijf uit te kiezen. Dit is het makkelijke gedeelte, want er is voor elk bedrijf wel een passende kaart te vinden. Het moeilijkste gedeelte is steeds de tekst. Je wilt natuurlijk met deze tekst een krachtige kerstboodschap overbrengen. Hierbij enkele tips om je alvast op weg te helpen.

Tips voor een krachtige kerstboodschap

Kies je eerder voor een moderne kaart? Dan ga je beter voor een neutrale, maar sterke boodschap aan de binnenkant van deze kerstkaart. Bijvoorbeeld ‘Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een gelukkig en succesvol Nieuwjaar toe’  of  ‘Het ganse team wil u graag bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar en wij wensen u het allerbeste voor 2019’.  Hou altijd in gedachten dat je kerstwensen steeds een positieve noot bevatten! Jouw kerstwens heeft als  doel om je relaties te bedanken voor het afgelopen jaar en hen ook te overtuigen voor weer een mooie samenwerking in het nieuwe jaar.

 

7 positieve teksten voor op een kerstkaart

  • Directie en medewerkers van (bedrijfsnaam) wensen u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019
  • Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol Nieuwjaar
  • Bedankt voor uw inzet het afgelopen jaar, wij wensen u en uw familie een hartverwarmend en gelukkige kerstperiode
  • Uw vertrouwen is de sleutel tot ons succes!
  • Graag willen wij u bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wij wensen u fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
  • Langs deze weg wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2019
  • Onze kerstboodschap voor jullie: prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en succesvol Nieuwjaar!