Binnenkort Kerstmis, dan is het tijd om je bureau een kerstlook aan te meten! De kerstperiode is voor veel ondernemers een drukke periode en dan wordt er dus meer tijd gespendeerd op de werkvloer. Het is ook bewezen dat werknemers productiever zijn als ze zich goed voelen op kantoor. Hoog tijd dus om op kantoor de kerstversiering boven te halen en ons te wentelen in die magische sfeer!

Wat zijn de do’s en don’ts bij het versieren van jouw bureau? Met onze vier tips is succes gegarandeerd!

De musthaves voor kerstversiering op kantoor

Kerstballen, slingers en lichtjes: deze drie musthaves mogen niet ontbreken op je lijstje. Vrolijk de ruimte op met leuke kerstversiering! De kerstsfeer gaat verder dan de boom alleen dus leef je maar uit.

Zorg wel dat het niet te druk wordt door bvb. voor één bepaald thema te kiezen.  Kies jij voor de nieuwste trends zoals Black & White of Goud & Glitter of ga je traditioneel voor rode tinten of zachte pastelkleuren die weer helemaal in zijn?

Kerstversiering op kantoor

Wees origineel met kerstkaarten

Elk bedrijf krijgt in deze periode heel wat kerstkaarten van zakenrelaties. Meestal worden de kerstkaarten simpelweg op de kast uitgestald. Maar al gedacht om de kerstkaarten in jouw kerstversiering op te nemen? Hang de kerstkaarten aan een lint of kleef ze in de vorm van een kerstboom aan de wand of bekleed er een hele muur mee! Zorg er in elk geval voor dat de kaarten op een prominente plaats hangen zodat iedereen kan meegenieten.

Creëer sfeer op de bureaus

Zorg het hele jaar door voor sfeer met een leuke kalender! Ontwerp een originele kalender met 11 foto’s van jullie bedrijf en maak van de 12e foto iets heel speciaal. Wat dacht je van een coole groepsfoto met alle collega’s samen? Gebruik foute kersttruien, kerstmutsen, nepbaarden, leuke brillen,…hoe zotter, hoe beter! En dan met z’n allen uitkijken naar die maffe foto van december natuurlijk!


84002_wensblad

Laat je creativiteit de vrije loop

Last but not least: de kerstboom! Je kan gaan voor een klassieke groene den of een mooie nepboom, maar waarom dit jaar niet eens iets anders proberen? Hang leuke kerstversiering in de vorm van een kerstboom aan de muur of teken met een lichtslinger een kerstboom af. Eco is ook helemaal in dus span die handige Harry voor je kar en timmer met een houten krat een milieuvriendelijke en originele kerstboom in elkaar.  En wie weet win jij wel de prijs van de mooiste boom dit jaar!

Kerstversiering - kerstboom in hout

  Source : Pinterest

 

 

57120933_Fotolia

Source : Fotolia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankzij deze vier tips is jouw kantoor dit jaar helemaal kerstproof!