Nu de kerstperiode voor de deur staat, wordt het stilaan tijd om een leuke kerstkaart voor uw bedrijf uit te kiezen. Opteert u voor een traditionele kerstkaart met kersttaferelen of is een trendy nieuwjaarskaart met jaartal meer passend bij uw bedrijf? Van zodra u de geschikte kerstkaart heeft gevonden, begint het echte werk: het schrijven van een passende tekst.

Postcard klein

Tips voor een originele kerstboodschap

Heeft u gekozen voor een kaart met op de voorzijde een leuke slogan zoals  ‘Samen bouwen aan een sterk jaar’, dan zorgt u er best voor dat de tekst op de binnenzijde neutraal blijft met de sterke punten van uw bedrijf in de kijker.
‘Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een gelukkig en succesvol Nieuwjaar toe.’
of ‘Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar’.
We raden aan om uw kerstwensen altijd in een positief daglicht te stellen. We mogen niet vergeten dat de kerstkaart vooral tot doel heeft uw relaties te bedanken voor het afgelopen jaar en hen ook te overtuigen tot een mooie samenwerking in het nieuwe jaar

6 teksten met een positieve noot

Hierbij geven we u wat inspiratie om uw kerstboodschap positief te brengen:

  • Directie en medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen u een prettig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.
  • Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol Nieuwjaar.
  • Met onze dank voor de aangename samenwerking het afgelopen jaar wensen wij u fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
  • Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
  • Wij wensen u prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
  • Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

We kunnen u nog tal van leuke kerstwensen voorschotelen, maar de essentie blijft dat uw kerstboodschap moet passen bij uw bedrijf. En tot slot, maken we graag van de gelegenheid gebruik om u alvast een succesvol Nieuwjaar toe te wensen!

kerstbal kerst klein