Wil u dit jaar uw nieuwjaarswensen digitaal versturen? Dan is een e-card met animatie een leuk alternatief. Uw kerstwensen worden in 1 klik verstuurd naar al uw contacten, gemakkelijk toch! Hier enkele tips die u op weg helpen in uw keuze naar de perfecte digitale kerstkaart.

Welke type e-cards bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten ecards. De meest gekozen digitale kerstkaarten zijn de kaarten met bewegende beelden. De kaart opent aan de hand van een playknop op het beeld en de animatie start te spelen. U kan ook opteren voor een statische e-card. Dit is een afbeelding van een zakelijke kerstkaart zonder animatie (niet-bewegend). Daarnaast bestaan er ook ecards waarbij er muziek wordt afgespeeld wanneer de animatie aan het lopen is.

e-card 846.251

Voor de late beslissers

Daarenboven is het belangrijkste voordeel van een digitale kerstkaart dat u nog op het laatste moment kan beslissen. De meeste ecards zijn reeds opgemaakt met een standaard animatie. Wij voegen nog uw gepersonaliseerde wensen en uw logo toe aan de kerstkaart.

 

Eenmaal u de finale versie ontvangt, kan u deze onmiddellijk doormailen naar uw zakenrelaties. U stuurt op deze manier uw kerstwensen snel en eenvoudig naar uw contacten aan de hand van enkele klikken!

Belangrijke tip voor het versturen van uw e-card

U verstuurt uw elektronische kerstkaart beter vanuit uw eigen persoonlijke mailbox naar uw klanten, dit om te vermijden dat de e-card van uw bedrijf in de ongewenste mails terecht komt wegens onbekende afzender. Uw mailadres is gekend bij uw zakenrelaties en uw e-card zal dan met 1 klik afgespeeld kunnen worden. Let er ook op dat uw e-card kan geopend worden via een tablet of smartphone. Deze zijn niet meer weg te denken de dag van vandaag!

Verstuur uw digitale kerstkaart ten voordele van het goede doel

Bent u nog op zoek naar een trendy e-card om uw kerstwensen te versturen? Neem dan zeker even een kijkje naar onze leuke e-cards met animatie. U kan langs de rechterzijde van de kaart uw persoonlijke wensen en uw logo laten toevoegen. Vervolgens bezorgen wij u een afbeelding met een play-knop die doorlinkt naar uw elektronische kerstkaart.Dit beeld kan u mailen naar al uw zakenrelaties.

Bovendien worden onze digitale kerstkaarten verstuurd ten voordele van Artsen zonder Grenzen. Wij storten per verkochte e-card  €50 aan Artsen zonder Grenzen. Wij maken een vermelding op de e-card dat u met de aankoop van deze ecard Artsen zonder Grenzen steunt.

 

Dankzij de verkoop van deze e-cards en de zakelijke kerstkaarten heeft Buromac al meer dan €1.000.000 kunnen schenken aan Artsen Zonder Grenzen doorheen de jaar. Door deze steun hebben zij al heel wat projecten kunnen op poten zetten en medische hulp kunnen bieden bij conflicten of natuurrampen.  

Verras uw contacten met een trendy e-card

E-card 849.234

Om het plaatje compleet te maken, kan u aanvullend op uw e-card nog bijpassende papieren kerstkaarten kiezen. Contacteer gerust onze klantendienst voor meer informatie hieromtrent.